potența de întărire

bărbat cu potență crescută

Potenta este capacitatea barbatilor de a avea act sexual si este si capacitatea de a ramane insarcinata. Se întâmplă ca cuvântul potență să însemne o erecție normală.

De obicei, bărbații vorbesc mai mult despre potență, femeile mai rar. Mulți bărbați visează la o putere mare. Dacă nu este cazul, spun psihologii, un bărbat se simte nesigur, poate dezvolta un complex de inferioritate.

Uneori, reprezentanții sexului puternic au o înțelegere oarecum distorsionată a potenței, mulți cred că un bărbat cu drepturi depline este atunci când este pregătit pentru sex oriunde, oricând și cu orice partener. Cu toate acestea, realitatea este foarte diferită și maratoanele sexuale sunt dincolo de puterea majorității bărbaților. Asta nu înseamnă că sunt impotenți, doar fiziologia fiecărui corp uman este unică în felul său.

Ar trebui să știți că nivelul de potență la bărbați depinde de mulți factori externi și interni, în primul rând condiția fizică și relația cu un partener.

Când merită să acordați atenție potenței?

Printre semnele unei scăderi a potenței, experții observă o scădere semnificativă a interesului pentru intimitatea sexuală, duritatea insuficientă a penisului în timpul erecției, absența erecției spontane noaptea sau dimineața, slăbirea erecției în timpul actului sexual și incapacitatea de a culminează-l.

Cu toate acestea, în ciuda tuturor acestor semne, situația nu este critică și există modalități de creștere și întărire a potenței.

Unii experți recomandă să faceți exerciții specifice pentru a întări potența, dar această opinie este foarte controversată. În același timp, toate exercițiile pentru penis pot fi găsite pe internet și există bărbați care spun că o astfel de gimnastică i-a ajutat.

Nutriție pentru a întări potența

Dar este necesar să se abordeze în mod cuprinzător problema consolidării potenței. Să începem cu o alimentație adecvată. Se știe de mult că există produse a căror utilizare poate crește potența.

În primul rând, este indicat să începeți dimineața cu omletă. Pentru un efect maxim, trebuie adăugată ceapa, care ajută și la întărirea potenței.

Forța masculină este sporită și de felul de mâncare preferat al majorității sexului puternic - carnea, dar nu ar trebui să o mâncați în exces. În Caucaz, un fel de mâncare de testicule de berbec cu ceapă și ouă de pui este adesea pregătit pentru bărbați.

Nu renunta nici la peste. De asemenea, îmbunătățește potența masculină. Ca garnitură, este mai bine să folosiți legume bogate în vitamine.

În special activitatea sexuală este sporită de roșii. Se spune că este mai bine să le coaceți sau să le fierbeți în cuptor, atunci efectul va fi mai mare.

Pentru a crește potența, trebuie să tocăniți fructe de mare - stridii, rapana, midii.

Nucile și semințele cresc, de asemenea, activitatea sexuală. Este bine să adăugați coriandru pentru coacere.

Interesant este că în Asia, fisticul este considerat o modalitate bună de a crește potența și, de asemenea, întăresc inima. Dar în țările din sud, activitatea sexuală este stimulată cu ajutorul smochinelor. Printre remediile populare pentru întărirea activității glandelor sexuale sunt recomandate nucile de pin, dar în Transcaucaz, dorința sexuală este crescută cu ajutorul produselor lactate fermentate, ceaiului sau cafelei special preparate.

În ceea ce privește utilizarea diferitelor medicamente, asigurați-vă că consultați un medic înainte de a cumpăra, altfel este ușor să transformați efectul așteptat într-un rău pentru sănătate.

Întărirea potenței se poate face în diferite moduri, dar alegerea celei mai bune opțiuni se bazează cel mai bine pe caracteristicile fizice și psihologice ale unui bărbat. Este recomandat să consultați un specialist. Cu o chestiune atât de delicată precum creșterea puterii masculine, trebuie să fii atent.