Recenzii despre Erogan

 • Stanislav
  Am luat capsula Erogan conform instrucțiunilor și m-am apucat curând de treabă. După o singură adopție, fata a fost mulțumită, la fel și eu. De data aceasta chiar a durat mult mai mult.
  Erogan
 • Viorel
  Sunt un om perfect sănătos, nu mă plâng de nimic. Dar îmi plac foarte mult efectele acestor capsule. Iar fetele sunt fericite de mine. De până la cinci ori pe noapte. Orgasmul după ingestie este doar ceva. Nu o poți descrie exact în cuvinte, trebuie doar să o experimentezi singur!
  Erogan
 • Sergiu
  Este puțin probabil să existe un medicament mai cunoscut în segmentul stimulant al potenței decât Erogan. Nu este primul an pe piață, dar nu s-a înrăutățit în acel moment. Dacă urmați cu atenție instrucțiunile atașate, sexul excelent este garantat.
  Erogan
 • Dima
  O zi buna. Ei bine, ce să vă spun, am simțit bucurie și senzații incredibile. Doamna este nebună după mine. Am surprins-o cu activitatea mea, îmi pare rău pentru detaliile inutile, dar acum mi-am săturat aproape toată noaptea.
  Erogan
 • Sergiu
  A început acum aproximativ 3 luni. Nu am găsit efecte secundare. Efectele sunt imediate, la jumătate de oră după administrare. După finalizarea tratamentului, am uitat ce este lene.
  Erogan
Evaluarea utilizatorilor Erogan
4.8
8